Cautare

1835 de rezultate pentru "furt de aur in pitesti" (4.23 secunde)
Maestrul Benone Sinulescu a decis sa se alature campaniei "Suflete de Aur - Stele pentru o viata de copil", intregind seria actorilor si muzicienilor de geniu care au acceptat sa urce probono pe Scena Mare a Teatrului National din Bucuresti, pentru un spectacol-colecta de fonduri in beneficiul Danielei Costache, o fetita careia destinul i-a adus, prea devreme, cumpene de viata.
Biserica de lemn a Manastirii Sapanta-Peri este cea mai inalta biserica de lemn din lume. Constructia are o inaltime totala de 78 metri, se afla pe malul Tisei si fost realizata intre anii 1998 si 2003.
Recunoscuta pentru aparitiile unice si pentru preferintele atipice in materie de accesorii, Iulia Albu a purtat un colier impresionat, din aur de 22k si 18k, care a apartinut uneia dintre cele mai mari colectionare de arta romaneasca, Marina Dimitropoulos, fosta sotie a lui Konstantinos Karamanlis, presedinte al Greciei de doua ori.
Filmul Arrival / Primul contact, unul dintre cele mai asteptate thrillere SF ale anului, se va lansa la cinema vineri, 11 noiembrie 2016 - simultan in Romania si SUA.
Cercul de Aur ruleaza deja in cinematografele din Romania. ... Serviciul Secret prezinta lumea Kingsman - o agentie independenta si inteligenta care actioneaza pana la cel mai inalt nivel de discretie, al carei obiectiv principal este sa tina lumea in condiții de siguranta. In Kingsman:
https://UMR.lnk.to/Sting57PR Marti seara, 17 octombrie, Sting a sustinut primul sau concert in Cluj, la Sala Polivalenta, iar Universal Music Romania i-a inmanat in seara evenimentului, discul de aur pentru vanzarile albumului 57th & 9th.
15, sector 5, Bucuresti) cu ocazia vernisajului expozitiei BIJUTERIE CONTEMPORANA (miercuri, 14 martie 2018, ora 18.00), un eveniment dedicat eternului feminin, artei si frumosului in toata splendoarea si desavarsirea sa.
Toti la K1 pentru Romania este un program pregatit special de marile talente ale scenei muzicale romanesti, pentru ultima seara a Cerbului de Aur. Iuliana Tudor va intruchipa Romania, valorificand elementul de identitate naționala - IA romaneasca.
Osho, pe numele sau la nastere Chandra Mohan Jain, numit in anii 1960 Acharya Rajneesh, apoi Bhagwan Shree Rajneesh (in anii 1970-1980), apoi Osho in ultimii ani ai vietii (11 decembrie 1931 - 19 ianuarie 1990) a fost un filozof, guru si invatator spiritual indian, fondator al curentului spiritual Neo-Sannyas, Rajnish sau Oshoism.
Un imn al vulnerabilitatii - De rouille et d'os (Autoare: ... Asemenea situatie-limita ne prezinta cineastul Jacques Audiard in puternica drama De rouille et d'os. Exceptand scenele de violenta si cruzimea imaginilor realist redate, drama psihologica se transforma intr-un emotionant imn al vulnerabilitatii.
Florin Georgescu, colectionar de antichitati, participa pana pe 23 decembrie inclusiv la Targul de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv. ... Colectionez obiecte de 30 de ani si particip la targuri de 20 de ani.
La standul Claudiei Bureata de la targul 100 de traditii romanesti, vizitatorii au putut gasi bijuterii deosebite, precum o salba veche, autentic machedoneasca, cu banuti si lapis lazuli, la 300 de euro, o bratara de aur, cu safire, la 2.500 de euro, o bratara din citrin si briliante, la 3.000 de euro, coliere cu granate, iar brosele sunt cu granate victoriene, cu coral natural, montura in aur, model art nouveau, brose in aur rosu si platina, un colier cu cuart natural si chihlimbar, la 250 de euro, o cutie de bijuterii cu foita de argint, la 150 de euro.
DE RANDUL PASTILOR, expozitia de icoane incondeiate pe oua de strut, este deschisa la Sala Tancred Banateanu, intre 15 aprilie - 9 mai 2021, la Sala Tancred Banateanu, la Muzeul National al Taranului Roman.
Civilizatia Atlanta Primele referinte cunoscute la Atlantida se afla in dialogurile lui Platon Timaios si Critias, scrise in 360 i.Hr. ... Timaios si Critias relateaza faptul ca un preot egiptean i-ar fi spus lui Solon intr-o calatorie a acestuia in Egipt.
Pamantul e in chipul unui ou; ... el sta pe ape" -Taran roman anonim, intervievat in anul 1928 de catre prestigiosul folclorist, lingvist si filolog evreu de nationalitate romana, Ion Aurel Candrea Oul a fost dintotdeauna in centrul mitologiilor si credintelor uitate de timp ale tuturor popoarelor lumii.
Istoriile aurului antic al Romaniei Istoria Romaniei e scrisa in aur. Din pamantul acestei tari au iesit la lumina comori ravnite de toata lumea. Mai intai de navalitori, apoi de unii dintre cei care le-au gasit, apoi de cei care le-au cercetat.
Ce s-a descoperit in ADANCURI, la Rosia Montana.
Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni implineste 22 de ani de activitate Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni implineste 22 de ani de activitate.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) DE CE S-A DISTRUS ECONOMIC, OLTENITA? ... De ce credeti ca s-a intamplat nenorocirea asta cu ce tot ce a insemnat economia Oltenitei si zonei sale?
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) AMINTIRI, AMINTIRI SORIN DANCIU: ... Am avut si un var in Cuza-Voda, tatal lui era din Ulmeni, era un cizmar foarte priceput dar care din pacate ii cam placea sa bea, asta l-a pierdut!
google-analytics.com